Uutiset

HR Legal aloittaa Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija (HRA) -koulutukset

Kirjoittanut HR Legal | 9.4.2024

HR Legal Services Oy ja Riihimäen-Hyvinkään Kauppakamari ovat solmineet yhteistyösopimuksen: HR Legal aloittaa HRA, Hyväksytty Rekrytoinnin Asiantuntija -koulutukset lisenssisopimuksella vuonna 2024. Ensimmäinen koulutuskokonaisuus alkaa 16.8.2024.

HRA, Hyväksytty Rekrytoinnin Asiantuntija -koulutus on viisi viikkoa kestävä opintokokonaisuus, johon sisältyy luentoja, omatoimista opiskelua sekä etä- ja ryhmätyöskentelyä. 

HRA, Hyväksytty Rekrytoinnin Asiantuntija -koulutus on ensimmäinen rekrytointikoulutus Suomessa, jossa koulutuksen suoritettuaan voi osaamisen todentaa tutkinnolla. Tutkinnon hyväksytysti suorittanut on oikeutettu käyttämään HRA-nimikettä. HRA-koulutus on kohdennettu rekrytointia tekeville ja työnsä ohella niihin osallistuville.

Riihimäen-Hyvinkään Kauppakamari on järjestänyt koulutusta jo vuodesta 2021 lähtien. HR Legalin asiantuntijat ovat olleet kouluttamassa kokonaisuudessa alusta alkaen. Koulutus on saanut runsaasti hyvää palautetta:

  • "Kurssi oli hyvä läpileikkaus aiheeseen ja suosittelisin sitä erityisesti aloitteleville rekrytoijille. Rekrytointia on mukava tehdä, kun tietää mitä tekee, eivätkä tulokset jää sattumanvaraisiksi."
  • "Paljon hyviä ajatuksia herättäviä pointteja sekä nostoja rekrytointiin liittyvistä asioista ja haasteista, jotka herättivät hyvää keskustelua."
  • "Luennoitsijan tapa avata juridisia asioita oli mielekäs, jonka ansiosta aihe ei tuntunut ollenkaan kuivalta."
  • "HRA-tutkinnon pitäisi olla edellytys rekrytoinnin parissa työskenteleville!"



Tutustu HR Legalin järjestämään HRA-koulutukseen tästä.