Äkilliset muutokset tai maailmanlaajuinen pandemia – kuinka ohjata toimintaa, kun näkymää ei ole?

Webinaari 12.3.2021: Äkilliset muutokset tai maailmanlaajuinen pandemia – kuinka ohjata toimintaa, kun näkymää ei ole?

Toimintaympäristöjen muutokset haastavat johtoa tekemään nopeita ja välttämättömiä muutoksia. Strategisia painopisteiden muutos näkyy henkilöstölle tavoitteiden ja osaamisvaatimusten muutoksina. Tahdin ollessa nopea, pitää toiminnan ja tavoitteidenkin johtamisen olla ketterää.

Miten teillä ohjattiin fokusta esim. koronan mukanaan tuomissa äkillisissä muutoksissa? Saitteko kiitosta siitä, että vuorovaikutus ja läpinäkyvyys ovat parantuneet ja toiminnan tavoitteet ovat läsnä arjessa?

Covid-19 muutti meitä ja organisaatioita monella tapaa. Nyt olisi aika miettiä, mitkä asiat viemme mukanamme ja miten varmistamme, että rakenteet ja prosessimme tukevat uudenlaista tekemistä. Selkeimmin tämä näkyy johtamisjärjestelmässä, tavoiteasetannassa ja arjen käytännöissä.

Tule kuulemaan, miten muodostaa systemaattinen kokonaisuus, joka palvelee teidän tulevaisuuttanne. Ilmoittaudu tästä HR Legal Servicen ja Talbitin yhteistyössä järjestämään ilmaiseen webinaariimme 12.3.2021 klo 8-9.

Teemat, joita käsittelemme webinaarissa:

  • Tarinoita vuodelta 2020, mitkä olivat menestyksekkäitä malleja?
  • Kuinka toiminnan muutokset viedään läpi tavanomaista lyhyemmässä aikajänteessä ja mitä tämä vaatii johtamiselta?
  • Mitkä asiat kannattaa tunnistaa ja viedä mukanaan erityistilanteista arkeen?PUHUJAT, ESITTELY

Maria ”Maisa” Setälä, partner, Senior Consultant, HR Legal Services Oy

Maria on työoikeuden ja modernin johtamisen ammattilainen.  Yli kymmenen vuoden kokemus konsultoinnissa, esimiehenä ja eri rooleissa HR:ssä ovat antaneet käytännönläheisen lähestymistavan, jolla yhdistetään liiketoiminnan tavoitteet, työsuhdejuridiset reunaehdot ja hyvä johtaminen.

maria.setala(at)hrlegal.fi, 0400 949 013Kaisa Savola, Talbitin perustaja ja toimitusjohtaja

Strategisen osaamisen kehittämisen uudistaja. ”Työntekijät ovat organisaation arvokkain pääoma ja vain kehittämällä heidän osaamistaan voidaan kehittää liiketoimintaa. Kehitys tapahtuu luomalla läpinäkyvää ja konkreettista strategiaa, mahdollistamalla siihen linkittyvät työntekijälähtöiset kasvusuunnitelmat ja seuraamalla henkilökohtaista kasvua ja liiketoiminnan kehitystä ketterästi.

kaisa.savola(at)talbit.fi