Strateginen HR & HR projektit

Tarjoamme yrityksellesi tukea strategian toteuttamiseen. Synkronoimme liiketoiminnan strategiset tavoitteet ja ihmisten tekemisen. Valitsemme ja muotoilemme strategian kannalta tärkeimmät HR prosessit. Tunnistamme avainpositiot ja niissä tarvittavan osaamisen. Varmistamme, että tarvittava muutos saadaan aikaan. Yhteinen visio, oikeanlainen inhimillinen johtaminen ja onnistumista tukeva johtamisjärjestelmä ja organisoituminen takaavat halutun muutoksen.

Capacity for change = muutoskyvykkyys

Nykypäivän ketterä strategiatyö haastaa muutosten toteuttamisen nopeudellaan. Valmennamme johtoryhmänne ketterään strategiatyöhön neljän vaiheen avulla:

Ymmärrys – Näkemys – Vaihtoehdot – Toimeenpano

Autamme luomaan yksinkertaisia, konkreettisia toimintatapoja ja -malleja, joilla saadaan näkyviä ja vaikuttavia tuloksia aikaiseksi. Strategia ei ole vain johdon agendalla. Tehokkaan suorituksen johtamisen avulla (OKR Objectives and Key Results) varmistamme, että vähintään tiimitasolla kaikilla on tiedossa mitä pitää seuraavaksi saada aikaiseksi.

Olemme luotettava toimija. Kuuntelemme aina asiakastamme. Voimme olla tukenanne strategian toteutuksessa tai fasilitoida ja johtaa muutoshankettanne yhdessä avainhenkilöiden kanssa. Tehdään yhdessä organisaatiostanne menestyvä ja maailman paras työpaikka.

Suunnitelmissa HR Strategian päivitys? Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö!

Tahdotko tietää lisää, miten Strateginen HR -palvelumme toimii? Tiimimme on käytettävissä!

Varaa tapaaminen asiantuntijan kanssa tai jätä tarjouspyyntö, niin jutellaan lisää!

ari.kuutschin@hrlegal.fi tai hrl@hrlegal.fi

040 724 0577

Tutustu palveluihimme

Strateginen HR

Strateginen HR -palvelut

Selvitetään yhdessä strategianne toteuttamisen kannalta tärkeimmät HR haasteet. Avainhenkilöiden tunnistaminen ja tavoitteiden yhdenmukaistaminen parantavat onnistumisen mahdollisuuksia merkittävästi. Avainhenkilöiden auditointi on hyvä lähtökohta tulevaisuuden organisaatiota ja seuraajasuunnittelua rakennettaessa.

Johtoryhmien kehittäminen

Johtoryhmä vai ryhmä johtajia? Lisää tuottavuutta yhdessä tekemiseen meidän tukemana. Johtoryhmän on oltava enemmän kuin osiensa summa. Uskomme, että sparraamalla ja valmentamalla johtoryhmätyöhön saadaan uutta kipinää ja nälkää tuloksentekoon.

Vaativat muutosprojektit

Vaativat muutosprojektimme sisältävät juridisen, strategisen sekä tutkimuksellisen palvelun. Lisäksi autamme kokonaisuuden läpiviennistä käytännössä. Yrityskulttuuria ei muuteta muuttamalla yrityskulttuuria. Kulttuurinmuutos on mahdollista kun tunnistamme tarvittavat johtamistyylit ja käytänteet ja organisoimme työn lisäarvon tuottamiseksi asiakkaillenne.

Tutkimuspalvelumme tuottaa tarkan tilannekuvan, jolloin kehitystoimien priorisointi ja aikataulutus on mahdollista. Osaava henkilöstö oikein organisoituna ja hyvin johdettuna on menestyksen resepti. Työelämyksiä tehdään yhdessä asiantuntijoittemme kanssa.

Tutustu case Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

Kumppanimalli muutosprojekteihin

Muutosprojektit hoituvat alusta loppuun kokonaisvaltaisella  kumppanimallilla.  Kokeneet asiantuntijamme ja laadukkaat yhteistyökumppanimme mahdollistavat projektien toteutuksen vakuuttavasti ja joustavasti. Kumppanimalli soveltuu muun muassa integraatiotilanteisiin, kasvuyrityksiin ja yritysjärjestelyihin.  Keskitytään olennaiseen ja varmistetaan muutosten onnistuminen.

HR projektit

HR Legal tarjoaa monipuolisia työyhteisön- ja henkilöstön kehittämisprojekteja. Projekteissamme autamme kuvaamaan kokonaisuuden sekä laadimme projektisuunnitelmat. Voimme myös olla mukana toteuttamassa projektia arjessa. Mikäli projektiin liittyy juridisia näkökulmia, asiantuntijamme vastaavat myös siihen liittyvästä konsultaatiosta tiimin avulla. 

HR projektimme ovat usein luonteeltaan projekteja, jotka edellyttävät vankkaa kokemusta käytännössä sekä osaavaa ammattitaitoa. Seuraamme tulevaisuuden trendejä, mutta huomioimme aina perusasiat ja konkretian. Keskitytään olennaiseen on meidän slogan myös HR projekteissa!

Tyypillisiä projekteja, joita olemme toteuttaneet asiakkaillemme: palkitsemisen kehittäminen, työnvaativuusprojektit, palkkausjärjestelmän muutoshankkeet, palkanlaskennan kokonaisvaltainen kehitys (sis. ulkoistukset ja palkanlaskentatiimin rakentaminen), Talent Management -ohjelmat, strateginen henkilöstösuunnittelu, osaamisen kehittäminen (osaamiskartoitukset), työkyvyn- ja työhyvinvoinnin kehittäminen strategiasta toimintamalleihin. 

Suunnitelmissa henkilöstön- tai työyhteisön kehittämishanke? Jätä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Tiimimme on käytettävissä, kun tahdot sparrata lisää, minkälainen projekti soveltuisi tarpeisiinne. Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö!

ari.kuutschin@hrlegal.fi tai hrl@hrlegal.fi

040 724 0577

Tutustu palveluihimme

HR Projektit

Palkitseminen ja työnvaativuus

Kehitämme palkitsemisen järjestelmiä, palkitsemismalleja ja panostamme kokonaisvaltaiseen palkitsemisen kehittämiseen. Autamme myös palkkausjärjestelmien kehittämisessä ja työnvaativuusluokituksissa. Mikäli asiaan liittyy juridisia kysymyksiä, ratkomme ne samalla.

Palkanlaskennan kehittäminen

Kokeneet palkanlaskennan ammattilaisemme tekevät palkanlaskennan nykytilan kartoituksia, prosessien kehittämistä, palkanlaskentatiimin kehittämistä sekä auttavat tarvittaessa ulkoistuksissa sekä palkanlaskentatiimin rakentamisessa. 

HR-projektit

HR-projekteissamme tarjoamme asiantuntijuutemme sekä aikamme käyttöönne. Teemme työtä strategisella tasolla, mutta autamme mielellämme myös varsinaisessa tekemisessä ja rutiineissa. Toimimme projektissa tarvittaessa myös projektipäällikkönä. 

Työkyky- ja työhyvinvointi

Autamme kehittämään organisaationne työkyky- ja työhyvivointikokonaisuutta strategisesti sekä prosessimaisesti. Autamme kehittämään työterveyshuoltoyhteistyötä, kilpailutamme työterveyspalvelutoimijoita ja autamme valitsemaan vaikuttavimmat palvelut työterveyshuoltopalveluunne. Teemme yhteistyötä Koho Consulting Oy:n kanssa. 

UUTISET

Strateginen HR & HR projektit

Strateginen HR- ja HR-projektit palveluissa teitä auttaa:

Ari Kuutschin

Olen Ari Kuutschin ja vastaan HR Legalilla Strategisen HR:n ja HR-projekti palveluista. Ole yhteydessä ja mietitään yhdessä tarkemmin, minkälainen kokonaisuus sopii tarpeisiinne! Voit myös varata ilmaisen 30 min sparrausajan, jonka jälkeen voimme tarkemmin katsoa, miten voimme olla avuksi.