Vuokra HR

Olemme erikoistuneet vaativiin ja laajaa kokemusta edellyttäviin Vuokra HR-palveluihin. Voit vuokrata yrityksesi avuksesi esimerkiksi HR-johtajan tai päällikön, työsuhdejuristin tai työsuhdepäällikön. Asiantuntijallamme on koko tiimimme tuki ja tietämys käytettävissään. 

Milloin kannattaa vuokrata HR-ammattitaitoa?

Palvelussamme HR Legal toimii vuokratun HR-asiantuntijan työnantajana ja asiakkaamme saa toteuttajan käyttöönsä yhdessä määriteltyyn rooliin haluamassaan laajuudessa. Asiakkaan ei tarvitse sitoutua täysipäiväiseen palveluun, vaan kokonaisuus voidaan toteuttaa myös osa-aikaisena tai osaviikkoisena, jolloin sovitaan kiinteät päivät vuokrapalvelulle.
 

Myös toimeksiannon aikana vuokratoimeksiannon laajuudesta ja kestosta on mahdollista sopia joustavasti. Mietimme aina yhdessä asiakkaan kanssa, mikä olisi toimivin ratkaisu ja vuokrapalvelun laajuus juuri nyt, juuri asiakkaan tilanteeseen. Kuten kaikki HR:n kanssa toimineet tietävät, tilanteet muuttuvat ja niihin on mukauduttava lennosta. Palvelumme mahdollistaa nämä resursointijoustot.

Minkälaisiin tehtäviin voit meitä hyödyntää?

Vuokra HR-päällikkö / Vuokra HR Business Partner

Vuokra HR-johtaja / Interim HR-johtaja

Vuokra työhyvinvointipäällikkö / Vuokra Työkykyjohtaja

Vuokra Työsuhdepäällikkö / Vuokra työsuhdejuristi

Vuokrapesteillä on monta nimitystä, eikä yksikään niistä ole oikeampi kuin toinen. Yhteinen nimittäjä on yleensä jokin muutos. Muutos voi johtua esim. seuraavista tilanteista:
 • Oman HR-johtajan/HR-päällikön/työsuhdejuristin sijaisuus
  • Sairaslomasijaisuus
  • Perhevapaansijaisuus
  • Opintovapaan sijaisuus
 • Oman HR-päällikön irtisanoutuessa tai muissa henkilövaihdostilanteissa, kun oman HR-päällikön rekrytointi on liian hidasta tai kun halutaan miettiä rauhassa oman HR:n roolit ja tarpeet
 • Kun halutaan perustaa yritykseen HR-toiminto
 • Erityistä asiantuntemusta tai lisäresurssia vaativissa projekteissa tai tilanteissa (Vuokra työsuhdepäällikkö, Vuokra työsuhdejuristi, Vuokra HR Business Partner)
 • Työhyvinvoinnin ja työkyvyn johtamisen kehittämisessä (Vuokra Työhyvinvointipäällikkö tai Vuokra Työkykyjohtaja)

Yhteistyö on sujunut loistavasti ja saimme timantin!”

”Olen nauttinut siitä, että vierelläni on asiantuntija, kenen kanssa sparrailla.”

Uuden HR-johtajan rekrytointi olisi kestänyt niin kauan, ettei se olisi ratkaissut akuuttia tarvetta.”

Millaista palvelua tarjoamme?

Olemme keskittyneet kokeneiden HR asiantuntijoiden vuokrapalveluihin. Meillä toimeksiannot painottuvat melko vaativiin HR-tehtäviin, mihin usein liittyy myös HR-toimintojen kehittämistä yhdessä liiketoiminnan kanssa. Vuokratoimeksiannoissa toimivilla osaajillamme on jo vankkaa kokemusta ja näyttöjä erilaisista ja vaativistakin HR-tehtävistä. Saamme kiitosta siitä, että asiantuntijamme pystyvät tarvittaessa vetämään erilaisia projekteja itsenäisesti ja toimimaan johdon ja esihenkilöiden tukena työsuhdeasioissa, monilla on pitkä johtoryhmätausta.  Toimeksiannot ovat yleensä melko nopeatempoisia ja vaativat tilanteen haltuunottoa ja erilaisten yhteyksien ja sidosryhmien tunnistamista ja toimeen tarttumista.

Monet toteuttajistamme ovat toimineet interim HR-johtajana, -päällikkönä, tai HR Business Partnerina. Osalla on taustaa työsuhdepäällikkönä, minkä lisäksi asiantuntijoissamme myös tässä palvelussa on työsuhdejuristin taustalla toimivia. Asiantuntijallamme on lisäksi aina koko HR Legalin asiantuntemus taustallaan, ja huolehdimme yhdessä, että asiakkaan tarpeeseen vastataan koko meidän osaamisen laajuudessa.

Toimeksiannot käynnistämme yleensä HR- ja lakikartoituksella, jonka tulosten pohjalta voidaan yhdessä määritellä toimeksiannon sisältöä, aikataulua ja toimeksiannon painopisteitä.

Miksi ulkoistettu HR-palvelu?
 • Saat ulkoistettuna HR-ammattilaisen avuksi nopeasti ja joustavasti
 • Palvelu voi olla osa- tai täysiaikainen
 • Tehtävät määritellään ja räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne sopiviksi
 • Sopimus voidaan tehdä määräajaksi, esim. jonkin tietyn projektin ajaksi
 • Apumme on kustannustehokasta, säästät rekrytointi- ja perehdytyskuluissa
 • Et sitoudu työsuhteeseen, etkä kenenkään tiettyyn osaamiseen. Kokonaisuus on mahdollista rakentaa esimerkiksi kahden toteuttajan vuokrapestin yhdistämisestä
 • Saat juuri teille sopivan osaamisen ja persoonan, jolla on koko HR Legalin tiimin osaaminen käytössään

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Onko teillä suunnitelmissa vuokrata HR-osaamista?

Palveluistamme löytyy joustavia osa-aikaisia ratkaisuja sekä pitkäaikaiseen tarpeeseen soveltuvia kokoaikaisia palveluja. Räätälöimme palvelun tarpeisiinne sopivaksi. 

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö, niin jutellaan lisää!

Tutustu palveluihimme

Esimerkkejä Vuokra HR -palvelusta

Vuokra HR-johtaja / Interim HR-Johtaja

Kokenut HR-Johtaja  auttaa Vuokra HR-johtaja (Interim HR-johtaja) -palvelussa johtoa tuomaan henkilöstönäkökulman liiketoiminnan suunnitteluun ja strategian toteutukseen. Vastaa HR:n kokonaisuudesta ja kehittämisestä.

Lue tästä case Fonecta.

Vuokra HR-johtajan (Interim HR-johtajan) osaamiseen kuuluu mm.

Vuokra HR-päällikkö / Interim HR Manager

Kokenut HR-päällikkö auttaa sinua Vuokra HR-päällikön palvelussa operatiivisessa HR-työssä ja samalla hoituvat myös työsuhdejuridiset asiat sekä esihenkilöiden juridinen tuki. 
Vuokra HR-päällikön osaamiseen kuuluu mm.

Vuokra työsuhdejuristi / Vuokra työsuhdepäällikkö

Vuokra työsuhdejuristimme tai Vuokra työsuhdepäällikkömme ovat kokeneita juridiikan ammattilaisia, joilla jokaisella on kokemusta ja näkemystä myös HR-asioista. Lisäksi juristeillamme on kokemusta myös työmarkkinakysymyksistä, paikallisista sopimuksista ja erilaisista muutostilanteista. 
 
 
Vuokra työsuhdejuristin tai Vuokra työsuhdepäällikön osaamiseen kuuluu: 

UUTISET

Vuokra HR -palvelu

VUOKRA HR -PALVELUT

Tarja Forsblom-Korsi

Olen Tarja Forsblom-Korsi ja vastaan Vuokra HR -palveluliiketoiminnasta. Olemme erikoistuneet vaativiin ja laajaa kokemusta edellyttäviin vuokra HR-palveluihin. Palvelumme räätälöidään aina asiakkaan kanssa yhdessä tarpeet huomioiden. Palvelu voidaan toteuttaa osa-aikaisesti, kokoaikaisesti, määräaikaisesti tai toistaiseksi voimassaolevana palveluna HR-ammattilaisemme toimesta, jolla on myös koko HR Legalin tiimin tuki käytettävissään.
Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä minkälainen palvelu sopisi parhaiten tarpeisiinne.

Voimmeko auttaa? Jätä yhteystietosi niin vastaamme pian