Esihenkilövalmennukset

Tarjoamme valmiita valmennuksia tai räätälöimme palvelun yrityksesi tarpeisiin. Lähestymisemme on käytännönläheinen ja osallistava, joten käsiteltyjä asioita on helppo soveltaa arkeen.

Osaava esihenkilö on organisaation tärkeä voimavara

Uskomme siihen, että esihenkilöt ovat jokaisen organisaation tärkeä voimavara. Esihenkilöiden kautta toteutuvat sekä liiketoiminnan tavoitteet että työnantajan oikeuksien ja velvollisuuksien toteutuminen. On myös ehdottoman tärkeää, että esihenkilöt toimivat yhdessä laadittujen pelisääntöjen ja käytäntöjen mukaan ja kohtelevat työntekijöitä arvostavasti ja oikeudenmukaisesti, sekä arjen johtamiskohtaamisissa että työsuhteen elinkaaren mukaisissa vaikeissa tilanteissa.

Uskomme lisäksi, että tulevaisuudessa organisaatiolla on tarve yhdistää digitaalisia valmennuksia tai infoja ja yhteisiä kohtaamisia, tapahtuivatpa ne virtuaalisesti tai lähivalmennuksina. Joskus on paikallaan lisätä tietoja ja taitoja omaan aikatauluun parhaiten sopivalla hetkellä ja joskus on paikallaan rakentaa organisaatiokulttuuria, johtamislupausta ja käytäntöjä yhdessä. Molemmille on paikkansa ja voimme luoda teille sopivan kokonaisuuden.

Oppimismenetelmämme -kokemuksella konseptoitua ja rohkeasti räätälöityä

Käytämme sekä valmentaja –että opiskelijakeskeisiä oppimismenetelmiä. Tuomme valmennuspäivien alussa käsiteltäville asioille viitekehyksiä ja näkökulmia herätteeksi. Teoreettisemman aloituksen jälkeen käytämme case-esimerkkejä oppimisen tueksi. Opiskelijat osallistuvat vahvasti oppimisprosessiin tekemällä case –harjoituksia yksin ja ryhmissä.

Tähtäämme sulautuvaan oppimiseen eli valmentamisen ja opiskelun monimuotoisuuteen. Yhdistelemme lähivalmennusta ja kokemusperäistä oppimista työpaikoilla sitomalla valmennuksien teemat ja tehtävät vahvasti arjen työhön. Hyödynnämme myös verkkoympäristöä, ohjattuja skype-sparrauksia sekä ryhmäcoachingia oppimisen tukena.

Teemme valmennuspäivien aikana paljon ryhmätöitä ja omien tuotosten lisäksi opiskelijat oppivat myös toisiltaan. Osallistujat tekevät itsenäisesti pohdintatehtäviä valmennuspäivien jälkeen, sekä soveltavat saamiaan työkaluja itselleen sopivaksi. Hyödynnämme erilaisia fasilitointimenetelmiä case –harjoituksissa. Menetelmät valitaan teemaan ja ryhmäkokoon sopivaksi.

Räätälöidyt ja valmiit valmennuskokonaisuudet

Räätälöimme valmennukset aina asiakkaan toiveiden mukaan. Räätälöityjen valmennusten lisäksi meiltä löytyy myös valmiita valmennusohjelmia, kuten Osaava esihenkilö (3 x valmennus), Leader – vaikuttavaa esihenkilötyötä (5 x valmennus). Valmennuksiin voidaan yhdistää myös coachingia tai työnohjausta sekä itsearviointeja. 

Suunnitelmissa esihenkilövalmennukset? Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisää valmennuksistamme!

Etsitkö innostavaa ja vakuuttavaa valmentajaa esihenkilötyön kehittämiseen? Tarvitsevatko esihenkilönne uusia työkaluja etäjohtamiseen tai valmentavaan johtajuuteen? Tiimimme on käytettävissä!

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisää valmennuksistamme:

minna.kajanne@hrlegal tai koulutus@hrlegal.fi

040 833 8053

Tutustu palveluihimme

Esihenkilövalmennukset

Räätälöidyt organisaatiokohtaiset valmennukset

Valmiita valmennussarjojamme ovat Osaava esihenkilö, Leader -vaikuttavaa johtamista sekä Leader – inhimillinen johtaja.
Oletko kiinnostunut yksittäisestä valmennuksesta, jossa käytäisiin esihenkilöillenne läpi esihenkilön oikeudet ja velvollisuudet?

Avoin esihenkilövalmennus

Tarjoamme kaikille avoimia valmennuksia ympäri vuoden. Esihenkilöille on laadittu Leader -vaikuttavaa esihenkilötyötä valmennuskokonaisuus (5 moduulia). Avoin valmennus soveltuu uusille esihenkilöille, tiiminvetähijille, HR-alan ammattilaisille ja kaikille, jotka tahtovat kehittää omia esihenkilö- ja johtamistaitoja käytännönläheisesti.

Leader onlinevalmennus

Olemme latineet kattavan digitaalisten valmennusten kirjaston, jonka sisältöön pääset tutustumaan mistä ja milloin vain. Tutustu esimiehille suunnattuun leader-digivalmennukseen. Olisiko se juuri sopiva vaihtoehto teille?

Esihenkilön oikeudet ja velvollisuudet haastavissa tilanteissa

Kestosuosikki! Valmennuksessa pureudutaan käytännönläheisesti esihenkilön arjen työsuhdeasioihin. Miten tasapuolista kohtelua toteutetaan arjessa? Miten käytetään direktio-oikeutta? Alisuoriutumista? Miten esihenkilön tulisi toimia. Valmennuksesta saatavilla online-valmennus sekä 3 h / 7 h valmennukset. 

Voimmeko auttaa? Jätä yhteystietosi niin vastaamme pian