null

Palkkahallinto & palkitseminen

 Pohditko palkanlaskennan sujuvuutta ja tehokkuutta, mutta et oikein tiedä mistä kiikastaa ja mitä siinä pitäisi kehittää?

Ota yhteyttä tästä

Palkanlaskenta on yrityksen kriittinen prosessi. Tarjoamme organisaatioille vahvaa osaamista palkanlaskentaprosessin ja palkanlaskennan toimintatapojen hallintaan. Tarjoamme asiakkaan tarpeisiin kustannustehokasta ja laadukasta palvelua järkevällä hinnalla.

Palkitseminen

Saat kauttamme myös osaavan kumppanin yrityksesi kokonaispalkitsemisen kehittämiseen. Rakennamme käytännönläheisiä ja läpinäkyviä toimintamalleja räätälöiden asiakkaan omista lähtökohdista ja asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kysy Lisää!

Yhteistyökumppanimme palkkahallinnon kehittämisessä ja palkitsemisessa on Tuija Räsänen, Palkita Consulting Oy

 Tuijan osaaminen perustuu yli kahdenkymmenen vuoden kokemukseen palkka- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä erisuuruisissa organisaatioissa. Intohimoisena kehittäjänä ja pohtii aina kuinka asiat voisi tehdä helpommin ja nopeammin.

Tuijalla on myös osaamista kokonaispalkitsemisen kehittämisestä. Oikein suunnattu motivoiva palkitseminen sitouttaa ja kannustaa henkilöstöä vielä parempiin työsuorituksiin. Tästä taas seuraa se, että yrityksen liiketoiminta kohenee. Henkilöstön viihtyminen työtehtävissä on myös lähellä sydäntä.