Skip to content
Alasivujen hero, taso 2 - Kuva - Ihmiset (38)

Haluaisitko mukaan tiimiiin?

Etsimme jatkuvasti uusia asiantuntijoita tiimiimme

Asiakas on kaiken tekemisemme ydin. Ty√∂ss√§mme on t√§rke√§√§ keskitty√§ olennaiseen ja ty√∂skennell√§ k√§yt√§nn√∂nl√§heisesti. Ty√∂ymp√§rist√∂mme on muuttuva ja vaatii sek√§ sopeutumis- ett√§ heitt√§ytymiskyky√§. Tavoitteemme ty√∂ss√§ ovat korkealla ‚Äď jokaisen tiimin j√§senen panos on t√§rke√§.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluaisitko kysyä jotain? Ota rohkeasti yhteyttä!

Tarja Forsblom-Korsi

show bio

Senior Consultant, COO

Vastaan HR Legalin vuokra HR- ja rekrytointipalveluista.

Olen liiketoimintalähtöinen HR-ammattilainen ja missioni on auttaa asiakkaitamme erilaisissa henkilöstötilanteissa. Pitkän kokemukseni ansiosta HR- ja palveluliiketoiminnan parissa hahmotan nopeasti asiakkaan tilanteen ja löydän sopivan ratkaisumallin sekä siihen myös sopivimman toteuttajan tiimistämme. Strateginen henkilöstösuunnittelu, henkilövalinnat ja rekrytoinnit sekä HR-projektit kuuluvat vahvuusalueisiini.

Keskustelen mieluusti kaikista palveluistamme kanssasi, joten olethan yhteydessä niin katsotaan missä voin auttaa!Vahvuusalueeni
‚Ė™ Liiketoimintal√§ht√∂inen HR
‚Ė™ HR johtaminen
‚Ė™ Strateginen henkil√∂st√∂suunnittelu
‚Ė™ Vuokra HR
‚Ė™ Rekrytointi
‚Ė™ Suorahaku

+358 40 147 0489

Martti Kangas

show bio

Senior HR Consultant, Partner

Omaan pitkän ja monipuolisen kokemuksen haastavista ja strategisesti tärkeistä rekrytoinneista. Ymmärrän asiakasyritysteni erilaista liiketoimintaa ja siitä johdettavia, strategian toteutumisen kannalta kriittisiä kompetensseja. Rekrytoinneissa painotan aina myös hyvää hakijakokemusta.Vahvuusalueeni

‚Ė™ Suorahaku
‚Ė™ Rekrytointi
‚Ė™ Henkil√∂arviointi
‚Ė™ Organisaation auditointi

+358 40 700 7754

Tietosuojasi on meille tärkeä

Mitä tietoja käsittelemme ja miksi?

chevron down

Käsittelemme vain työvoiman tarpeen arvioimiseksi ja valintapäätöksen tekemiseksi tarpeellisia henkilötietoja, kuten yhteystietojasi sekä koulutus- ja työkokemustietojasi. Käsittelemme ainoastaan niitä tietoja, jotka olet meille toimittanut. Mikäli olet ilmoittanut meille linkin julkiseen profiiliisi, käsittelemme myös tämän profiilin tietoja. Tiedot ovat välttämättömiä, jotta voimme huomioida sinut rekrytoinnissa.

Tietojesi k√§sittely perustuu oikeutettuun etuumme k√§sitell√§ meille saapuneita hakemuksia ja mahdollisesti t√§yt√§nt√∂√∂n panna siihen liittyv√§ ty√∂sopimus. Jos kuitenkin haluat peruuttaa ty√∂nhakusi ja pyyd√§t tietojasi poistettavaksi, onnistuu se useimmiten ilmoittamalla asiasta HRL@hrlegalservices.fi. Rekrytointiprosessin p√§√§ttymisen j√§lkeen ty√∂hakemusten s√§ilytt√§minen oikeutetun edun perusteella on joskus tarpeen esimerkiksi lains√§√§d√§nn√∂n vaatimusten noudattamisen osoittamista varten. T√§llaisissa tilanteissa tietoja ei k√§sitell√§, ellei siihen ole lainmukaista syyt√§.

Kuka henkilötietojasi käsittelee ja mihin tietoja luovutetaan?

chevron down

Henkilötietojasi käsittelevät vain ne henkilöt, joilla on työtehtäviensä perusteella oikeus käsitellä tietojasi. Kaikkia työntekijöitämme sitoo salassapitovelvollisuus.

HS Works Oy tarjoaa meille tarvittaessa IT- tukea ja saattaa sen vuoksi käsitellä myös sinun henkilötietojasi. Heidän kanssaan on sovittu tietojen turvallisesta ja asianmukaisesta hallinnasta.

Säilytämme henkilötietojasi Google Driven suojatussa ja tietoturvallisessa pilvipalvelussa. Tietoja saattaa Googlen tietosuojakäytänteiden mukaan siirtyä myös EU:n ulkopuolelle, jolloin tietosuojastasi huolehditaan tietosuojalainsäädännön vaatimuksien mukaisesti, muun muassa EU:n hyväksymällä Privacy Shield -järjestelyllä sekä mallisopimuslausekkeilla.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

chevron down

Säilytämme avoimia hakemuksia 6 kuukautta, minkä jälkeen poistamme tiedot.

Mitä oikeuksia sinulla on?

chevron down

Sinulla on oikeus tarkastaa, mitä sinua koskevia tietoja on tallennettu sekä saada jäljennös kyseisistä tiedoista. Sinulla on myös oikeus saada virheelliset tai puutteelliset tiedot oikaistuksi.

Sinulla on oikeus pyytää rekrytointia varten lähettämäsi tiedot poistettavaksi milloin tahansa rekrytointiprosessin aikana, ellei niiden säilyttämiseen ole muuta perustetta.

Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä, jolloin tietoja ei aktiivisesti käsitellä.

Sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä henkilökohtaisen erityisen tilanteen vuoksi silloin, kun käsittely perustuu oikeutettuun etuumme. Vaatimuksen yhteydessä sinun tulee yksilöidä se erityinen tilanne, jonka perusteella käsittelyä vastustetaan.

Jos katsot, ett√§ oikeuksiasi on loukattu, voit tehd√§ valituksen tietosuojaviranomaiselle. Suomessa valvovana viranomaisena toimii Tietosuojavaltuutetun toimisto, jonka yhteystiedot l√∂yd√§t t√§√§lt√§.

Saisiko olla sähköpostia?

Tilaa viikkokirjeemme, saat yhden viestin viikossa, jossa kerromme tulevista tapahtumistamme, uusista blogeista sekä palveluistamme.

Tavataanko somessa?

Olemme aktiivisia LinkedIniss√§ ja Facebookissa. Somessa p√§√§set tutustumaan meihin hieman pintaa syvemm√§lt√§, tule mukaan ūüėä