Webinaari tiistaina 10.11. klo 8.30-9.30: Ylityökiintiöt poistuivat, joustoja tuli lisää – onnistuttiinko tässä?

Työaikalaki uudistui vuoden 2020 alussa. Ylityökiintiöihin liittyvä siirtymäaika on päättymässä tämän vuoden lopussa. Lisäksi lakiuudistuksen piti tuoda asiantuntijatyöhön lisää joustoja – onnistuttiinko tässä?

Tervetuloa maksuttomaan webinaariimme tiistaina 10.11. klo 8.30-9.30 kuulemaan ja keskustelemaan uuden työaikalain käytännön vaikutuksista työajan seurannassa ja asiantuntijatyössä.

Työaikalain uudistumisen myötä ylityökiintiöt ovat poistumassa ja viimeistään vuoden 2021 alusta alkaen työnantajien tulee seurata enimmäistyöaikaa. Lisäksi työaikalakia on sovellettu uudistuksen jälkeen myös etätyössä, joten etätyön ajalta on tullut seurata toteutunutta työaikaa vuoden alusta alkaen niiden työntekijöiden kohdalla, jotka ovat lain piirissä. Asiantuntijatyön työaikasääntelyyn haluttiin luoda lakiuudistuksen myötä lisää joustoja – miten hyvin liukuva työaika ja uusi joustotyöaika vastaavat näihin tavoitteisiin?

Webinaarissa käsitellään seuraavia aiheita: Mitä enimmäistyöajan seuranta tarkoittaa? Miten etätyön työaikaa pitää seurata? Onko uusi työaikalaki tuonut joustoa asiantuntijatyöhön? Webinaarissa on mahdollista keskustella ja esittää kysymyksiä. Asiantuntijana toimii työsuhdejuristimme Anna-Maria Wassman.

Anna-Maria Wassman

Anna-Marialla on yli 10 vuoden kokemus vaativista HR- ja työsuhdeasioista. Hän on toiminut erilaisissa HR-tehtävissä ja työsuhdejuridiikan parissa niin yritysmaailmassa kuin työmarkkinajärjestössä. Anna-Marian erityisosaamiseen kuuluvat erilaiset henkilöstöjärjestelyt, paikallinen sopiminen sekä työsuhteen pelisäännöt ja työsuhdeasiat yleisesti.

Aika: Tiistaina 10.11.2020 klo 8.30-9.30
Paikka: Webinaari toteutetaan Zoom -ympäristössä
Lähetämme webinaarin linkin sinulle ennen tilaisuutta.
ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ
Tervetuloa!
Ystävällisin terveisin,
HR Legal Services Oy:n asiantuntijatiimi