Webinaari 22.1. klo 8.30-9.30: 10 vinkkiä HR:lle vuoteen 2021 – otteita HR Legalin valmennustarjonnasta

Harkitsetko oman osaamisesi kehittämistä HR- tai työsuhdejuridisilla valmennuksilla? Olisiko aika päivittää esihenkilöiden osaamista heidän oikeuksiinsa ja velvollisuuksiinsa liittyen?

Tule kuulemaan ilmaiseen webinaariimme perjantaina 22.1. klo 8.30-9.30 valmennuksistamme, käymme läpi mm. HR-ammattilaisille tarkoitetun HR Law Partner -valmennuksen, esimiesvalmennuksemme, työturvallisuuskorttikoulutuksen sekä niissä useimmin esiin nousevat kysymykset ja kokemukset.

Yksi kiitellyimmistä ja selkeimmistä palveluistamme ovat valmennukset. Teemme sekä räätälöityjä organisaatiokohtaisia valmennuksia että kaikille avoimia HR-teemaisia valmennuksia. Saamme toistuvasti palautetta, että valmennuksemme ovat konkreettisia, tietoja ja taitoja kartuttavia sekä tunnelmaltaan osallistavia ja innostavia. Webinaarissa saat lisää tietoa valmennuksistamme sekä muutaman työnäytteen sisällöstä ja valmentajistamme.

Puhujina toimivat asiantintijat Maria Setälä ja Jenni Pitkänen.

 

Maria Setälä

Maisa on työsuhdejuridiikkaan erikoistunut HR- ja palkitsemisen ammattilainen. Kokonaispalkitseminen, toisten arvostaminen, hyvä johtajuus ja niitä tukevat mietityt henkilöstökäytännöt voittavat Maisan mielestä mennen tullen tehokkuudessaan lait ja asetukset – silti molempia tarvitaan. Maisa uskoo vahvasti paikalliseen sopimiseen, siihen että osapuolet etsivät tulevaisuuden työn kannalta parasta mahdollista lokaalia ratkaisua, johon koko porukka voi sitoutua.

Jenni Pitkänen

Jenni Pitkänen on kokenut HR-ammattilainen, joka on kiinnostunut erityisesti johtamiseen ja hyvinvointiin liittyvistä teemoista. Valmentajana hänelle on tärkeää luoda edellytykset laadukkaalle ja innostavalle oppimisprosessille. Jennin erityisosaamiseen kuuluvat lisäksi muutosjohtaminen sekä osaamisen ja motivaation kehittäminen.

 

Webinaari toteutetaan Zoom -ympäristössä ja siitä tulee tallenne.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ