Pilotti auki! TÄYNNÄ!!

Pilottimme herätti erittäin paljon kiinnostusta ja saimme jo etuajassa pilottiryhmät täyteen! Ryhmät ovat nyt täynnä.  Syksyllä valmiit tuotteet tulevat myyntiin – seuraa ilmoituksiamme ja viestejämme niiden osalta.

Uudet videovalmennustuotteemme ovat viittä vaille valmiita!

Toteutimme pitkäaikaisen haaveemme ja käynnistimme suosituista valmennussarjoistamme videovalmennushankkeen huhtikuussa 2020. Yhteistyökumppanimme Storia Production Oy kehitteli meille sopivan semilive tuotannon valmennustuotteillemme. Kuvaamme parhaillaan ja materiaalia syntyy kovaa vauhtia.

Koulutuskokonaisuudet

HR ja esimiestehtävissä työskenteleville suunnatut neljä koulutusohjelmaa käynnistyvät syksyllä 2020. Uudet online kurssit mahdollistavat koulutusohjelmien suorittamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Ne voi suorittaa osaamis- ja kehitystarpeen tai kiinnostuksen mukaan koko ohjelmaan osallistuen tai vain yksittäisiä kursseja suorittaen. Tavoitteenamme on, että ohjelman tai yksittäisten kurssien avulla saat käytännön työkaluja arjen henkilöstöjohtamiseen, olit sitten esimies tai HR ammattilainen!

  1. HR LAW PARTNER® PRIVATE. Pilotit voivat aloittaa 1.8 lähtien
  1. HR LAW PARTNER® PUBLIC. Pilotit voivat aloittaa 1.9 lähtien
  1. HR LAW PARTNER® PAYROLL. Pilotit voivat aloittaa 1.9 lähtien
  1. LEADER 2020 – vaikuttavaa esimiestyötä. Pilotit voivat aloittaa 1.9 lähtien

Pilottiryhmät haussa

Tahdomme, että videovalmennustuotteet palvelevat mahdollisimman hyvin yritysten tarpeita. Siksi haemmekin sopivia pilottiyrityksiä testaamaan tuotteitamme, jotta voimme käyttäjäkokemuksen perusteella edelleen kehittää online koulutuspalveluitamme.

Pilottiryhmien haku on auki 30.7.2020 saakka tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Otamme jokaiseen valmennustuotteeseen enintään 10 pienryhmää yrityksestä. Kuvausten tulisi valmistua edellä mainitun aikataulun mukaisesti, mutta pilottien aloittamisesta voidaan sopia yksilöllisesti.

Pilotista tarkemmin

Pienryhmästä

Pienryhmän koko on 1 – 10 hlö. Tämä tarkoittaa sitä, että samaa tuotetta voi katsoa enimmillään 10 hlö ryhmä.

Pilottihinnat

Pienryhmän pilottilisenssi 1 – 10 hlö ryhmälle on: 85 €/1 moduuli tai jos osallistutte koko sarjaan on hinta 490 € / 7 moduulin sarja.

Miten pääset katsomaan videovalmennustuotteen?

Saat ilmoittautumisen jälkeen meiltä tunnukset videovalmennuksiin. Oheisesta linkistä löydät koulutussaittimme ja pääset tutustumaan tuotteisiimme yleisellä tasolla. Tunnukset ovat voimassa 3 kuukautta.

Suosituksia toteutukseen

Voitte katsoa videovalmennukset erikseen yksilöllisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Suosittelemme myös kokeilemaan videotuotteita pienryhmänä. Varaatte sopivan ajan ja paikan, jossa katsotte videota yhdessä. Harjoitusten kohdalla voitte keskeyttää videon ja tehdä harjoitteita yhdessä sekä keskustella teidän yrityksen tavoista. Tämän jälkeen voitte laitaa videon takaisin pyörimään ja kuunnella esimerkkivastaukset.

Pilotin jälkeen

Pilotin jälkeen toteutamme palautekyselyn sekä sähköisesti, että puhelimitse. Mahdollisuuksien mukaan järjestämme myös yhteisen palautetilaisuuden, jossa otamme mielellämme kehitysideoita vastaan. Muokkaamme tuotettamme saatujen palautteiden mukaan.

Jokainen pilottiin osallistunut organisaatio saa normaali hinnasta 50 %:n alennuksen seuraavasta jatkotilauksesta videovalmennuksiimme!

Milloin pilotti aukeaa ja milloin saamme tunnukset

Pilotti aukeaa vaiheittain eri valmennussarjojen kohdalla. Tuotannossa voi aina sattua jotain, jonka johdosta saatamme joutua muuttamaan aikatauluja.  Katso koulutussivuiltamme perustietoa https://www.semilive.fi/fi/hr-legal-services/ videovalmennussarjoista. Julkaisemme lisää infoa juhannusviikolla. Lähetämme näistä tietoa pilottiryhmään ilmoittautuneille / osallistumisesta kiinnostuneille.

Miten ilmoittaudun pilottiin?

Voit laittaa viestiä meidän sähköpostiin hrl@hrlegalservices.fi.

Ilmoittautumisen jälkeen toimitamme teille erilliset ohjeet ja tunnukset videovalmennuksiin.

Lisätietoja: Tiina Häyhä tiina.hayha@hrlegalservices.fi tai Henna-Riikka Huhta henna-riikka.huhta@hrlegalservices.fi tai hrl@hrlegalservices.fi