HR Legalin 10 v juhlavuoden seminaari 19.3.2021

Koronaloikka – miten se tehdään?

HR Legal on toiminut HR-alalla 10 vuotta ja käynnistämme juhlavuotemme maksuttomalla seminaarilla. Asiantuntijoiden puheenvuorot johdattavat kuulijat pureutumaan henkilöstöasioihin ja erityisenä tarkastelukulmana on koronaepidemia ja siitä opitut asiat.

Seminaari alkaa Suomen talouden ajankohtaiskatsauksella. Puheenvuorossa avataan talouden tunnuslukuja ja ennusteita, sekä pohditaan niiden yhteyttä yritysten arkeen. Talousnäkökulman jälkeen syvennymme yrityksiin ja henkilöstöjohtamiseen. Yritykset ottivat valtavan digiloikan, mutta mitä muuta opiminne ja havaittiin? Mitä opitusta kannattaisi hyödyntää ja jatkojalostaa?

Tarkastelemme kokonaisuutta myös henkilöstönäkökulmata, sillä henkilöstö ml. johto, sekä työtavat, kuten digitaidot ja itseohjautuvuus nousivat erityiseen tärkeään rooliin viime vuonna. Pysyivätkö kaikki mukana? Miten henkilö voi nyt?

Mitä opimme ja miten voisimme entistä paremmin huolehti siitä, että yrityksissä on osaavaa, motivoitunutta ja työkykyistä  henkilöstöä myös tulevina vuosina.

Tule kuulolle hakemaan erilaisia näkökulmia onnistuneeseen Korona-loikkaan!

Koronaloikka – miten se tehdään?

Ajankohta: pe 19.3. klo 8:30 – 12:00

Paikka: Tilaisuus striimataan, osallistumislinkki toimitetaan ennen ilmoittautumista.  

Ilmoittautuminen: Tästä linkistä

OHJELMA

Klo 8:20        Linjat aukaistaan, tule linjoille hyvissä ajoin!

Klo 8:30        Ohjelma alkaa

Avaus, tervetuloa tilaisuuteen! Henna-Riikka Huhta

Suomen talouden suuntaviivoja ja näkymiäTiina Helenius

Työkykyjohtamisen trendit 2021: mitkä asiat keskiössä yrityksissä koronan jälkeen, Paula Toivonen

Pieni tauko

Onnistuneen yrityskauppaintegraation kulmakivet HR-näkökulmasta, Leena Lomakka

Jos kulttuurit eivät lyö kättä, ne törmäävät. Miten yritysjärjestelyissä integroidaan myös organisaatiokulttuurit? Tatu Malmström

Miten koronaloikka tehdään digitalisaatiolla ja uusilla työtavoilla? Esa Heikkilä

HR-strategia ja sen päivittäminen muutoksessa? Tommi Talasto

Päätös

Keskustelua & kysymyksiä!

Tilaisuus päättyy ja etäyhteydet suljetaan viimeistään klo 12

PUHUJAT, ESITTELY

Tiina Helenius, pääekonomisti, ELO

Tiina Helenius on työeläkeyhtiö Elon pääekonomisti. Hän keskittyy työssään Suomen ja maailmantalouden suhdanneseurantaan sekä rahoitusmarkkinoiden analysointiin. Ennen Eloa hän toimi pitkään Handelsbankenin Suomen pääekonomistina. Koulutukseltaan Helenius on kauppatieteiden maisteri ja lisäksi hänellä on maisterin tutkinto yhdysvaltalaisesta University of Iowasta.

Paula Toivonen, Työkykyjohtamisen kehittämispäällikkö, ELO

Työkykyjohtamisen kehittämispäällikkö Paula Toivonen työskentelee työelämän ja työkykyjohtamisen asiantuntijana työeläkevakuutusyhtiö Elossa.

Leena Lomakka, Henkilöstöjohtaja, Peab (Suomi)

Leena Lomakka on rakennuskonserni Peabin Suomen toimintojen henkilöstöjohtaja. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus henkilöstöjohtamisen ja -kehittämisen tehtävistä eri toimialoilla, ja 20 vuoden aikajanalle mahtuu myös kokemus useammasta onnistuneesti läpivedetystä yrityskauppaintegraatiosta.

leena.lomakka(at)peab.fi

Esa Heikkilä, Toimitusjohtaja, Partneri, Profiant Oy

Esa Heikkilä on toiminut myynnin ja markkinoinnin kansainvälisissä asiantuntija- ja johtotehtävissä lähes 30 vuotta ja liikkeenjohdon konsulttiyrittäjänä yli 8 vuotta. Hän on toinen Profiantin perustajista. Profiant on kokeneiden ammattilaisten ja innovatiivisten vaikuttajien yrittäjäverkosto, jonka intohimona on uudistaa organisaatioita konkreettisilla ja välittömästi vaikuttavilla ratkaisuilla.

esa.heikkila(at)profiant.net, 040 50 31 888

Tommi Talasto, Sankarintekijä & Toimitusjohtaja, Heromaker Oy

Tommi Talasto on kokenut johtamisen, HR:n ja liiketoiminnan kehittäjä. Hän on kehittänyt yli 300 yrityksen johtamiskäytäntöjä ja jatkaa tätä työtä perustamansa yrityksen Heromaker Oy:n kautta. Tommilla on yli 15v kokemus ammattijohtamisesta niin Suomessa kuin kansainvälisestikin ympäri maailman.

tommi(at)heromaker.fi  040 553 4732

Tatu Malmström, Senior Analyst & Consultant, HR Legal Services Oy

Tatu Malmström vastaa HR Legalin tutkimuspalveluista. Hän kehittää organisaatioita perustuen innovatiivisiin menetelmiin ymmärtää organisaatiokulttuuria ja työntekijäkokemusta, joka synnyttää työn merkityksen – ja tulokset

tatu.malmstrom(at)hrlegal.fi, 044 557 3609

Henna-Riikka Huhta, Toimitusjohtaja, HR Legal Services Oy

Henna-Riikka Huhta on HR Legalin perustaja ja toimitusjohtaja. Hänellä on 20 vuoden kokemusta vaativista työsuhdejuridisista toimeksiannoista, HR-johtamisesta sekä valmentamisesta. Henna-Riikka emännöi tilaisuutta ja pitää yllä keskustelua.

henna-riikka.huhta(at)hrlegal.fi, 050 599 3049