Webinaari 6.5. Työntekijäkokemus 2021!

Työntekijäkokemus muuttui etätyön aikaan – osin parempaan ja osin huonompaan suuntaan.

Työntekijäkokemus 2021! – minkälaista työelämää kohti olemme menossa?

Mennyt vuosi ajoi puolet suomalaisista rytinällä etätöihin. Nyt puhutaan jälleen kehittämisestä ja uuden rakentamisesta, seuraavasta ajasta. Työntekijäkokemus on taitekohdassa.

Me kysyimme yli tuhannelta suomalaiselta hurjan vuoden vaikutuksista omiin kokemuksiin ja ajatuksiin työn eri puolista ja tulevaisuudesta. On aika jakaa, mitä opimme. Tervetuloa mukaan!

Monessa kyselyssä on paneuduttu siihen, miltä etätyö on tuntunut. Mutta mitkä ovat rajun muutoksen vaikutukset työntekijöiden kokemuksiin työstä ja jaksamisesta, yhteisöstä ja johtamisesta tulevaisuudessa? Mitkä muutokset ovat pysyviä, palaako jokin ennalleen?

Tuloksista selviää, että suomalaisten kokemukset ovat kärjistyneet hätkähdyttävällä tavalla ja jopa työn perimmäinen merkitys on muutoksessa. Mitkä tekijät ja keinot ovat niitä tärkeimpiä huomioitavia, kun haluamme kaikki mukaan tulevan menestyksen rakentamiseen?

Tule mukaan kuulemaan tulokset ja keskustelemaan aiheesta HR Legalin webinaarissa 6.5. klo 8:30 – 9:30. Tilaisuus on maksuton! Tilaisuuteen pääset ilmoittautumaan tästä.

Puhujana Tatu Malmström

Tatu Malmström vastaa HR Legalin tutkimus- ja analytiikkapalveluista.

Olen Tatu Malmström, vastaan HR Legalilla tutkimuksesta ja datan analyysistä. Työntekijäkokemus, organisaatiokulttuuri ja KPI-mallinnus ovat työkalupakissani, kun autan organisaatioita perustamaan päätökset tulevasta osuvaan käsitykseen nykytilasta. Työni on tutkimalla löytää ratkaisut, jotka haastavat vakiintuneet oletukset. Onko käytössänne kilpailuedun tuova ymmärrys henkilöstöstä? Varaa maksuton tilannekartoitus.

tatu.malmstrom@hrlegal.fi, 044 557 3609