Webinaari 28.9. Data ja sen hyödyntäminen HR-työssä

Webinaari 28.9. Data ja sen hyödyntäminen HR-työssä

Organisaatioihin kertyy paljon dataa henkilöstöstä, ja vauhti vain kiihtyy. Dataa saadaan kyselyistä, liiketoiminnoista, työterveyshuollosta, seurannoista ja muista lähteistä.

Mutta mitä sillä datalla tulisi tehdä?

Miten datasta saadaan hr-työn hyödyllinen apulainen?

Entä millaiset tutkimukset tuottavat parhaan tiedon?

Tämä käytännönläheinen webinaari on tarkoitettu hr-alan ammattilaisille, jotka jo käsittelevät dataa työssään tai ovat kiinnostuneita oppimaan, miten tutkimuksista ja muusta tiedosta saa täyden hyödyn omaan työhön ja organisaatioon. Aiempaa tietoa datatieteestä ei tarvitse olla.

Webinaarissa keskitytään erityisesti dataan ja sen hyödyntämiseen HR-työssä.  Webinaarin painopiste on seuraavissa kysymyksissä: 

  • Mitä data on ja mitä siitä pitää tietää
  • Miten dataa kerätään ja analysoidaan
  • Datan käyttö HR:ssä ja päätöksenteossa
  • Suunta tulevaan

Autuaaksi ei tee data, vaan oikea data oikein hyödynnettynä. Tervetuloa kuulemaan lisää aiheesta webinaariimme 28.9. klo 8:30-9:30! Mukaan tilaisuuteen voit ilmoittautua tästä

Webinaarissa puhujana Tatu Malmström, Senior Analyst & Consultant, HR Legal Services.

Vastaan HR Legalin tutkimuspalveluista. Työntekijäkokemus, organisaatiokulttuuri ja data-analyysi ovat työkalupakissani, kun autan organisaatioita tunnistamaan olennaisen ja kartoittamaan tietä tulevaan. Tutkimalla ymmärrämme henkilöstön aitoa kokemusta, joka synnyttää työn merkityksen – ja tulokset.

tatu.malmstrom@hrlegal.fi,

044 557 3609