Webinaari 27.8: 10 vinkkiä HR-osaajan vuokraamiseen

10 vinkkiä HR-osaajan vuokraamiseen

Viimeisen vuoden aikana asiakkaamme ovat kysyneet meiltä enenevissä määrin HR vuokratoimeksiantoihin apua. Keräsimme kokemuksistamme 10 vinkkiä ja arjessa testattuja toimivia käytäntöjä. Kerromme esimerkkien kautta, miten vuokratoimeksiannoista saa irti suurimman hyödyn ja millaisissa tilanteissa tämä ratkaisu tyypillisesti on toimivin ratkaisu.

Vuokrapesteillä on monta nimitystä, eikä yksikään niistä ole oikeampi kuin toinen. Yhteinen nimittäjä on yleensä jokin muutos. Muutokseen on mahdollista varautua, joten tule kuulemaan webinaariimme, olisiko vuokrapalvelu ratkaisu teidän muutostilanteeseenne tai resurssivajeeseenne.

Olemme erikoistunut vaativiin ja laajaa kokemusta edellyttäviin Vuokra HR-palveluihin kuten Vuokra HR-johtajan (Interim HR-johtaja), Vuokra HR-päällikön ja Vuokra Työsuhdelakimiehen tai Vuokra Hyvinvointipäällikön palveluihin. Palvelun aikana asiantuntijallamme on koko tiimin tuki käytettävissä ja palveluun on lisäksi yhdistettävissä esimerkiksi rekrytointipalvelu, valmennus tai työsuhdejuridinen konsultointi. Teemme palvelun aluksi suunnitelman ja listan asioista, joita toteutamme organisaationne arjessa sovitun ajan.

Tule kuulemaan lisää aiheesta webinaariimme 27.8.2021 klo 8:30-9:30! Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.