HR & Data valmennus starttaa elokuussa!

Avoin HR & Data -valmennus x 2

Organisaatioihin kertyy tänä päivänä paljon dataa henkilöstöstä, ja vauhti vain kiihtyy. Dataa saadaan kyselyistä, liiketoiminnoista, työterveydestä, seurannoista ja monista muista lähteistä. Mutta mitä sillä datalla tulisi tehdä? Miten rakennetaan HR KPI ja muita työkaluja tietojohtamiseen? HR ja data -valmennuksemme pureutuu datan maailmaan käytännönläheisesti ja oman organisaatiosi tilanne huomioiden. Kokonaisuus koostuu kahdesta puolen päivän mittaisesta osasta sekä kotitehtävästä.

Tämän valmennuksen motto on: Autuaaksi ei tee data, vaan oikea data oikein hyödynnettynä.

Valmennus on tarkoitettu johdolle, kaikille HR-ammattilaisille ja HR datasta kiinnostuneille.

Lue lisää Tatun ajatuksista tästä: Organisaatiokulttuurin johtaminen ja työntekijäkokemus – onko käytössäsi kilpailuedun tuova ymmärrys henkilöstöstä?

VALMENNUSOHJELMA

24.8. klo 9 – 12. OSA I: Datan luonne ja kerääminen
Datan luonne: mistä puhumme, kun puhumme datasta? Entä milloin data muuttuu tiedoksi
Sitä saa mitä mittaa: mistä dataa kerätään ja millaista dataa kannattaa kerätä
Datan rajat: voiko kaikkea mitata
Datan vastuu: oikein toimimisen varmuus

Kotitehtävä: Ensimmäisen kerran lopuksi saat tehtävän omaan organisaatioosi liittyen. Näin toisen osion anti linkittyy suoraan oman työsi tarpeisiin.

27.8. klo 9 – 12. OSA II: Datan hyöty ja tiedolla johtaminen
Datan tavoitteellinen analysointi ja päivittyvä HR KPI
Datan hyödyntäminen: miten käyttää dataa päätöksenteossa
Data HR-prosesseissa strategiasta operatiiviseen työhön

Valmennukset toteutetaan etänä ja lähivalmennusmahdollisuus tulee saatavilla, jos koronatilanne sen sallii. Valmennussarjan hinta yhteensä 750 € + alv % ja yksittäinen valmennus 390 € + alv%. Tästä pääset ilmoittautumaan mukaan! Lisätietoja valmennuksesta koulutus@hrlegal.fi tai tatu.malmstrom@hrlegal.fi.

Valmentajana Tatu Malmström

Tatu Malmström, vastaa tutkimuksesta ja datan analyysistä HR Legalilla. Hän on myös valovoimainen puhuja ja valmentaa data-analyysiin ja HR-dataan liittyvistä asioista. Työntekijäkokemus, organisaatiokulttuuri ja KPI-mallinnus ovat keskeisiä työkaluja Tatun työkalupakissa ja hän auttaa organisaatioita perustamaan päätökset tulevasta osuvaan käsitykseen nykytilasta. Tervetuloa mukaan valmennukseen!

tatu.malmstrom@hrlegalservices.fi
+358 44 557 3609