Tapahtuma: Työelämästä työelämystä – HR Legalin Tampereen toimiston avajaiset

Tampere kutsuu HR Legalia

HR Legal avaa uuden toimipisteen Tampereella. Kymmenen vuoden historiamme aikana olemme palvelleet useita yrityksiä Tampereen alueella ja Pirkanmaalla, mutta nyt on tullut aika siirtyä hieman lähemmäksi ja helpottaa palveluidemme ostamista entisestään. Muutto Tampereelle on osa HR Legalin kasvutarinaa ja olemme innoissamme tästä uudesta mahdollisuudesta! Työelämästä työelämystä HR-alan suunnannäyttäjänä on meidän missiomme ja siltä pohjalta luomme toimintamme myös Tampereelle.

HR Legalin avajaiset Tampereella

Aika: pe 11.3.2022, klo 8.30 – 12.00
Paikka: MOW Supernova, Tampere, Ratinankuja 1.
Etäyhteys: tilaisuus striimataan, joten voit osallistua tilaisuuteen myös etänä

Avajaisten ohjelma

Tilaisuus alkaa Henna-Riikka Huhdan avauksella ja katsauksella HR Legalin historiaan sekä suunnitelmiin Tampereella. Tämän jälkeen siirrytään teemallisiin puheenvuoroihin: Työelämästä työelämystä. Miten työelämästä saadaan työelämystä? Me uskomme HR Legalissa siihen, että keskittymällä ydinasioihin ja kehittämällä sekä rakentamalla niitä pitkäjänteisesti luodaan paras pohja hyvään työelämään. Se on juridiikkaa, se on HR-asioiden systemaattista toteuttamista ja se on myös henkilöstöstä huolehtimista sekä inhimillistä otetta.

Puheenvuorot ja puhujat

Henna-Riikka Huhta: Työsuhdejuridiset perusasiat, jotka rytmittävät arkea
Pertti Ratilainen: Luottamuksen rakentaminen kaiken pohjana
Päivi Seppälä: Rohkeus puuttua ja ottaa puheeksi
Pia-Christina Roth: Empatia työelämyksen mahdollistajana
Tatu Malmström: Työntekijäkokemus 2.0 – parasta työelämystä metsästämässä…
Jonna Halmesmäki: Voiko vaihtuvuuteen vaikuttaa? Työnantajamielikuva keskiössä.

Yhteenveto ja striimaus päättyy viimeistään klo 12.

Keskustelua ja verkostoitumista paikan päällä

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan avajaisiin tästä.

Puhujien esittelyt

Henna-Riikka Huhta
HR Legal Services Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja, 
OTM, Certified Business Coach®

Olen Henna-Riikka Huhta ja toimin tällä hetkellä HR Legalin toimitusjohtajana. Olen työskennellyt koko urani erilaisissa vaativissa työsuhdejuristin ja HR-johtajan tehtävissä ja tällä hetkellä HR Legalin luotsaamisen ohella valmennan erityisesti työsuhdejuridisia taitoja käytännönläheisesti. Työssäni minua innostaa ennen kaikkea olennaiseen keskittyminen ja inhimillisyys.

henna-riikka.huhta@hrlegal.fi
050 599 3049

Pertti Ratilainen
Ihminen tavattavissa -terapeutti ITT® Työyhteisösovittelija, Mentaalivalmentaja, HHJ Suomen Työyhteisöterapeutit Oy

Olen valmentava terapeutti. Viidentoistavuoden kokemus henkilökohtaisesta, yhteisöjen ja yrityksissä työskentelevien ihmisten valmentamisesta. Autan työyhteisöjen muutostilanteissa, rekrytoinneissa, sovittelussa, sekä johtajien ja esihenkilöiden henkisten, psyykkisten ja emotionaalisten voimavarojen kehittämisessä. Erityisosaamiseni on urheilijoiden mentaalivalmennus.

pertti@styt.fi
040 050 6883

Päivi Seppälä
Senior HR Consultant HR Legal Tampere, 
YTM, Certified Business Coach®, työyhteisösovittelija, palautumisohjaaja

Olen HR Legalilla työyhteisöjen toimivuuteen ja työhyvinvointiin erikoistunut Senior HR-konsultti ja valmentaja. Autan mielelläni mm. yhteistyön, vuorovaikutuksen ja työssä jaksamisen kysymyksissä. Lisäksi coachaan, työnohjaan ja työyhteisösovittelen. Taustaltani olen HR-päällikkö ja toimittaja.

paivi.seppala@hrlegal.fi
040 715 9551

Pia-Christina Roth
Senior HR Consultant & Trainer HR Legal Tampere, hallintotieteiden maisteri, kasvatustieteiden maisteri, LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmentaja, ICF Team & Executive Coach, pedagoginen pätevyys

Olen hallinnon, johtamisen ja kasvatuksen ammattilainen. HR Legalilla toimin Senior HR-konsulttina ja valmentajana. Olen käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen tyyppi ja sydämeni sykkii tunne-, vuorovaikutus- ja empatiataitojen edistämiselle. Saan energiaa ja iloa ihmisten valmentamisesta, voimaannuttamisesta ja kehittämisestä sekä erilaisten persoonallisuuksien vahvuuksien löytämisestä!  

pia-christina.roth@hrlegal.fi
050 534 2808

Tatu Malmström
Senior Analyst & Consultant, kauppatieteilijä (organisaatiot ja sidosryhmätutkimus)

Olen Tatu Malmström, vastaan tutkimuksesta ja datan analyysistä. Työntekijäkokemus, organisaatiokulttuuri ja henkilöstötutkimus ovat työkalupakissani, kun autan organisaatioita perustamaan päätökset tulevasta osuvaan käsitykseen nykytilasta. Työni ja missioni on tiedon avulla löytää ratkaisut, jotka auttavat eteenpäin. Kehitys edellyttää uusia ajatuksia.

tatu.malmstrom@hrlegal.fi
040 557 3609

Tatu tuoli täysi reso (4)

JOnna Halmesmäki
Senior HR Consultant HR Legal, TtM, pedagoginen pätevyys

Toimin HR Legalilla seniori konsulttina ja valmentajana. Autan asiakkaitamme monipuolisissa HR:ään liittyvissä projekteissa ja ongelmatilanteissa. Lisäksi valmennan työyhteisöjä, esihenkilöitä ja HR tehtävissä toimivia. Olen hyvin käytännönläheinen, kokenut HR ammattilainen ja pidän hyvää johtamista ja esihenkilötyötä keskeisenä elementtinä työyhteisöjen toimivuuden ja hyvän tuloksen näkökulmasta. Taustani on terveys- ja kasvatustieteissä. Autan työni kautta asiakkaita kehittämään järjestelmällisiä rakenteita toimivan henkilöstötyön pohjaksi, rakentamaan sitouttavaa kulttuuria sekä viestimään läpinäkyvästi ja selkeästi.

jonna.halmesmaki@hrlegal.fi
050 577 4318

JOnna