Blogi: Hei me avataan Tampereelle!

Tampere kutsuu HR Legalia

HR Legal avaa uuden toimipisteen Tampereella. Kymmenen vuoden historiamme aikana olemme palvelleet useita yrityksiä Tampereen alueella ja Pirkanmaalla, mutta nyt on tullut aika siirtyä hieman lähemmäksi ja syventää yhteistyötä entisestään. Muutto Tampereelle on osa yrityksemme kasvustrategiaa ja olemme innoissamme tästä uudesta mahdollisuudesta! Työelämästä työelämystä HR-alan suunnannäyttäjänä on meidän missiomme ja siltä pohjalta luomme toimintamme myös Tampereelle.

Löysimme tarpeisiimme sopivan toimipisteen Ratinan MOW Supernovasta. Tiloissa on helppo työskennellä ja erilaisten tilaisuuksien ja valmennusten järjestäminen on mutkatonta. Juuri sitä, mitä me toivoimme! Valmennukset, työpajat, coaching, työnohjaus ja työyhteisösovittelut vaativat puitteet, jossa homma toimii ja osallistujat saavat päivästä kaiken irti. Rauhalliset tilat toimivat erinomaisesti vaativimmissakin tilanteissa kuten neuvotteluissa.

Miksi HR Legal avaa uuden toimipisteen Tampereella?

Kuten todettua olemme toimineet jo pitkään Tampereen alueella. Asiakasmäärien kasvaessa koimme, että tahdomme tarjota vielä enemmän asiakkaillemme. Palvelut kun ovat lähempänä, voi kumppanuus kasvaa luontevammin. Tampere on Suomen kolmanneksi suurin kaupunki, joka kehittyy huimaa vauhtia. HR Legal halusi olla mukana tässä kasvussa. Hieman saattoi taustalla vaikuttaa sekin, että HR Legalin toimitusjohtaja Henna-Riikka Huhta on kotoisin Tampereelta 😉

Mitä HR Legal tarjoaa Tampereella?

Meidän parasta ydinosaamista: HR:n & Lain yhdistämistä. Keskitymme Tampereella olennaiseen ja tarjoamme erityisesti työsuhdejuridista konsultointia, valmennuksia ja Vuokra HR -palveluita. Luonnollisesti koko HR Legalin palveluvalikoima on joka tapauksessa käytössä. Uudet tutkimuspalvelumme tekevät tuloaan ja kehitämme niitä kaiken aikaa. Pulssi-kyselyt, henkilöstökyselyt ja räätälöidyt tutkimukset eivät ole paikkaan sidottuja, joten analyytikkomme Helsingistä toteuttaa palveluitaan myös Tampereella. Lisäksi kokeneet suorahakukonsulttimme ovat käytettävissä erilaisissa toimeksiannoissa ympäri Suomea. Kaikki lähtee ammattilaistemme osaamisesta ja kokemuksesta, jota tahdomme tuoda asiakkaittemme ulottuville.

HR Law Partner® on ollut jo muutaman vuoden Tampereella ja nyt on aivan mahtavaa tarjota tamperelaisena toimijana tätä valmennusta Tampereella. Suunnitteilla on kaikille HR Law Partnereille® alumnitoimintaa ja toivottavasti saammekin Tampereelle vireän HR Law Partner® alumnitoiminnan käyntiin. HR Law Partner® on HR Legalin oma valmennusohjelma, joka on tarkoitettu kaikille työsuhdeasioista kiinnostuneilla, jotka tahtovat tietää enemmän kuin pelkkiä pykäliä. Työsuhdejuridiikkaa HR-näkökulmalla inhimillisyyttä ja strategista ajattelua unohtamatta.

HR Legalin tiimi Tampereella

HR Legalin koko tiimi on aina käytettävissä. Erityisesti Henna-Riikka Huhta, Päivi Seppälä, Pia-Christina Roth sekä Jonna Halmesmäki ovat Tampereen tiimissä. Kokemusta löytyy niin juridiikasta, valmentamisesta kuin henkilöstöjohdon palveluista kuten Vuokra HR -palveluista. Meidät tavoittaa arkisin vaikkapa lähettämällä sähköpostia tampere@hrlegal.fi.

Milloin meihin pääsee tutustumaan?

Koska tahansa ja varmimmin tuparitapahtumassamme 11.3.2022 klo 8:30 – 12. Järjestämme ohjelmallisen tupaantuliaistilaisuuden Tampereen toimistollamme, joka myös striimataan, jotta mukaan pääsee mistä tahansa.

Tupareiden teeman ja puhujat löydät täältä ja mukaan ilmoittautumaan pääset tästä.

Henna-Riikka Huhta
HR Legal Services Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja, OTM, Certified Business Coach®

Olen Henna-Riikka Huhta ja toimin tällä hetkellä HR Legalin toimitusjohtajana. Olen työskennellyt koko urani erilaisissa vaativissa työsuhdejuristin ja HR-johtajan tehtävissä ja tällä hetkellä HR Legalin luotsaamisen ohella valmennan erityisesti työsuhdejuridisia taitoja käytännönläheisesti. Työssäni minua innostaa ennen kaikkea olennaiseen keskittyminen ja inhimillisyys.

henna-riikka.huhta@hrlegal.fi
050 599 3049