Avoin tehtävä: hallituksen jäsen

HR Legal Services on vuonna 2011 perustettu laajasti HR-palveluita tarjoava yritys, jonka toiminnan keskiössä on laadukkaat HR juridiset palvelut. Meitä on jo kolmisenkymmentä juridiikan ja hr-alan ammattilaista. Palveluihimme kuuluvat mm. työsuhdejuridinen konsultointi, valmennukset, tutkimuspalvelut, suorahaku- ja rekrytointipalvelut sekä HR-vuokrapalvelut. Sloganimme ”keskitytään olennaiseen” kuvaa parhaiten sitä, että tavoitteenamme on tarjota asiakkaallemme aina paras mahdollinen ratkaisu. 

HR Legal Services Oy on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt uutta vahvistusta

Hallituksemme jäseneksi

Toivomme, että omaat jo aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä kasvuyrityksen luotsaamisesta ja vahvasta kasvattamisesta. Sinulla on vahvaa strategista näkemystä liiketoiminnan kasvattamisesta erilaisissa vaiheissa sekä kokemusta myös rahoituksesta ja yrityksen talouden hallinnasta kasvuvaiheessa.

HR Legalin visiona on ”Työelämästä työelämystä HR-alan suunnannäyttäjänä”, joten arvostamme halua tehdä työelämästä entistä parempaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kasvavalla toimialueellamme. Meillä pääset kehittämään liiketoimintaamme ja olemaan mukana matkassamme. Tarjoamme myös osaavan ja innostuneen hallitustiimin sekä kaikkien osaavien kollegojen täyden tuen. – Olet tärkeä osa HR Legalin tiimiä!

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi meille osoitteeseen hallitus@hrlegal.fi.
Liitä CV:si hakemukseen ja lähetä se meille 30.11.2022 mennessä.

Lisätietoja:
Henna-Riikka Huhta, toimitusjohtaja, yrittäjä henna.riikka.huhta@hrlegal.fi
Esa Halmesmäki, hallituksen puheenjohtaja esa.halmesmaki@tasma.fi